About

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever.

Contact

Barbecuepakket bestellen

Barbecuepakket bestellen

Geniet vanaf 26 juni ieder weekend van onze smokey barbecue pakketten! Wij werken samen met vele lokale leveranciers.

Een pakket bestaat uit +/- 4 stukken vlees/vis per persoon met keuze uit het assortiment van het gekozen arrangement.

Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot woensdagmiddag met onderstaand bestelformulier. Wil je na dit moment nog voor dezelfde week bestellen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail en vervolgens krijg je een betaalverzoek per Whatsapp. Na betaling is de bestelling definitief. 

Wil je graag een kok die bij jou thuis komt barbecuen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Klik op de afbeelding voor onze pakketten!

Afhalen

Bestellingen kunnen op vrijdagmiddag tussen 16:00 en 18:00  in Oisterwijk opgehaald worden. 

Bezorgen

Wij bezorgen desgewenst ook thuis. Het tarief is afhankelijk van de bezorgafstand.

Smokey pakketten

Desserts

Barbecues (indien beschikbaar)

Maartjes Wijnen

Totaal:

Onze leveranciers

Een ambachtelijke slager uit Haaren, die gespecialiseerd is in barbecues. De Zaak vol Smaak levert de heerlijke rundvleesburgers in het Mini Smokey en Medium Smokey pakket. De zaak bestaat nog maar enkelen jaren, maar is nu al niet meer weg te denken uit Haaren. In korte tijd hebben zij een vaste klantenkring opgebouwd die dagelijks geniet van de heerlijke ambachtelijke kwaliteitsproducten. Ben je op zoek naar lekkere vleesproducten, neem dan eens een kijkje in de winkel.

Kennen jullie ze ook al de heerlijke en echte Wagyuburgers? Wat houdt een Wagyuburger in? De koe wordt gemasseerd en krijgt bier te drinken en dit zorgt voor een overheerlijk vlees. De Wagyuburger wordt aangeboden in het Major Smokey pakket. De Rozephoeve levert ons deze burgers aan. Zij houden hun eigen Wagyu runderen, welke zij laten verwerken tot heerlijke stukken vlees. De Rozephoeve heeft prachtige landgoed winkel. Bezoek deze mooie winkel en beleef het zelf.

Pieter Smit is de derde generatie uit de familie vis specialisten. De eerste generatie is afkomstig uit Volendam en vestigde zich vanaf 1939 definitief in Oisterwijk om ‘Brabant vis te leren eten’ en dat is zeker gelukt, want de vis is verrukkelijk. Als er iemand verstand van vis heeft is het Pieter. De vis wordt iedere dag vers aangevoerd. Smits Seafood levert vooral aan horeca en groothandels. Pieter Smit levert voor onze pakketten de zalm en gamba’s aan.

Ben jij opzoek naar wijnen met uniek verhaal, dan ben je bij Maartje’s Wijnen aan het goede adres. Maartje heeft voor ons een paar wijnen geselecteerd die wij met de barbecuepakketten mee kunnen leveren, mocht je toch iets anders willen? Kijk dan even op haar website.

Iedere dag krijgen wij verse groentes die wij verwerken tot heerlijke salades. A.G.F. Horeca Groothandel Coy Jansen voorziet ons van deze groentes. Met een breed assortiment leveren zij aan horeca, instellingen en detailhandel. Het bedrijf is gevestigd in Oisterwijk.

De liefde voor de koeien en het boerenleven staan centraal op deze boerderij. Bij de Smaak van Hier mag je de koeien aaien en meehelpen als je dat wilt. Zij laten graag zien hoe zij voor de dieren zorgen én wat er komt kijken bij het natuurlijke boerenleven. Er is gekozen voor een verantwoorde manier van boeren en ze gaan voor een gezonde balans tussen ecologie en economie. Door deze manier van werken proef je zelfs de seizoenen terug! En dat is de reden dat wij graag met de Smaak van hier werken. De slagroom verwerken wij in ons dessert.

Iedere nacht wordt er weer vers brood en banket op ambachtelijke wijze gemaakt en hiervan mogen jullie ook genieten. Ons broodassortiment levert Bakkerij Coppens vers aan. Hun specialiteiten zijn het worstenbrood, de Helvoirtse Leyer, de chocoladebollen en het pomphuismixske. Peter en Monique zijn de tweede generatie van familie Coppens die de bakkerij runnen.

Producten met de juiste eigenschappen, daar draait het om bij ‘Het Belverhuys’. Of het nu het vlees is, zuivel, de sappen, het bier of de delicatessen. Het Belverhuys levert ons het varkensvlees. Zij hebben kwaliteitsvlees hoog in het vaandel staan door met stamboekvarkens te werken. René en Miriam zijn de eigenaars. René is een varkensboer met passie voor het vak en liefde voor de varkens. Miriam werkte jaren als kraamverzorgster en na haar huwelijk met René verruilde ze de baby’s voor de biggen in de kraamstal. "Het zorgen zit mij in het bloed en dat zie je ook terug in de winkel! Neem eens een kijkje in de winkel in Haaren.

Top